Меланија Трамп недавно је најавила своју нову књигу, мемоаре, који ће бити испуњени фотографијама из различитих периода њеног живота, па тако и из њене дугогодишње каријере модела.

Њен најновији промотивни видео објављен је недавно на мрежама, а није нимало штедела на величању, па их је упоредила са делима највећих уметника, као што је Микеланђело.

- Зашто поносно стојим иза свог голог манекенског рада? Још битније питање је зашто су медији одлучили да помно испитају моју прославу људског тела у ​​модном фотографисању? Зар више нисмо у стању да ценимо лепоту људског тела? - започела је Меланија.

 

 

Цео снимак прати њен глас, док показује фотографије уметничких дела, попут статуе Давида познатог Микеланђела. Наравно, своје фотографије није откривала.

- Кроз историју, мајстори уметници су поштовали људски облик, изазивајући дубоке емоције и дивљење. Требало би да поштујемо своја тела и прихватимо безвременску традицију коришћења уметности као моћног средства самоизражавања - каже она.

То је четврти видео који је Меланија Трамп објавила на својим налозима на друштвеним мрежама уочи представљања својих мемоара који ће бити објављени првог октобра. Врло неуобичајена маркетиншка стратегија да се људи натерају да унапред поруче њену књигу. Њена књига носи назив "Меланиа", а већ се понегде резервишу по цени од преко 3.000 динара, како преноси "DailyMail".

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: