Бивши амерички председник Доналд Трамп и његова супруга Меланија 22. јануара прославили су 19. годишњицу брака, а на своје венчање давне 2005. године потрошили су преко 1.000.000 долара.

Брак са Меланијом за Доналда је био трећи по реду, након неуспелих са Иваном и Марлом Мејплс. Меланија је преко друштвених мрежа честитала годишњицу супругу, а потом објавила фотографију са венчања.

Фото: Профимедиа

 

 

Бела венчаница је била тешка 25 килограма, а имала је чак 91 метра свиле. Венчаница која је коштала 100.000 долара завршила је и на страници Вога.

Словеначка манекенка Меланија Кнаус није желела да испоштује Доналдову жељу да телевизије широм света преносе њихово венчање, па је одустао од те намере.

Запросио ју је дванаестокаратним смарагдним прстеном, а пред олтар су стали у Палм Бичу, на Флориди. Меланија је истакла да је она сама организовала читаву церемонију. Занимљиво је да Меланија и није имала класичан букет, већ породично наслеђе у виду белих ружа. Свадбена торта била је врло екстравагантна, од чак 7 спратова и висока метар и по.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: