Pored prvog plesa i pesme uz koju se izvodi, kada su svadbe u Srbiji u pitanju, u poslednje vreme muzička numera je veoma važna u još jednom trenutku proslave venčanja.

Kako ste sigurno primetili, mladenci sve češće pažljivo biraju uz koju pesmu će ući u salu i 'predstaviti se' gostima.

Uglavnom je to ona melodija i onaj tekst koji ih asocira na značajan momenat u njihovom ljubavnom odnosu. ,Međutim, mladoženja, koji je akter najnovijeg viralnog videa, nije se vodio pomenutom logigom.

 

 

Da ne grešimo dušu, možda je i mlada učestovala u izboru numere, ali male su šanse da toliko prati i voli Ligu Šampiona, da bi muziku iz uvodne špice izabrala za svečani dolazak u salu za proslave.

A očigledno je da toliko voli svog muža, da mu je dozvolila da sa zvučnika umesto romantičnih nota ide melodija koja muškarce asocira na fudbal, iako je u pitanju klasična kompozicija "Zadok the Priest", koju je u 18. veku iskomponovao Hendl.

Ipak, većini je prva asocijacija, ipak, popularno sportsko takmičenje.

"Zašto si dozovlila ovu pesmu?"

Komentari su, razumljivo, planuli u velikom broju i bili su prilično raznoliki. Jedni su pozdravljali 'genijalnu ideju', drugi osuđivali i poručivali da nije bio prikladan trenutak, koliko god da je prizor simpatičan, treći poručivali mladi da se "razvede dok je vreme" uz pitanje - "zašto si dozvolila"?

"Godinui i po dana planiraš vašu svadbu, ali tvoj dečko odluči da on bira pesmu za vaš ulazak", "Ženo, za koga si se ti udala, bolje razmišljaj o razvodu", pisala je jedna struja.

"Genijalno i originalno"

Druga je mladoženju zdušno branila i podržavala.

"Originalno. Svadba i treba da bude zabava, a ne čekiranje Instagram trendova i 'Ako te pitaju'", "Genije", "Prejako, plus inovativno", "Ja sam za svoju tražio 'Nije život jedna žena'", navodili su drugi.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO: