Dušan Nikolić, bajker i tiktoker iz Vranja, tokom svoje posete Hrvatskoj snimio je viralni snimak o svom dočeku u Trogiru. Na svom Jutjub kanalu "Putevima sveta" deli svoja putnička iskustva, a snimak iz Trogira stekao je veliku popularnost među korisnicima društvenih mreža u bivšoj Jugoslaviji.

U videu Dušan opisuje kako su, po dolasku u Trogir, doživeli prijatno iznenađenje. Kada su se zaustavili ispred kafića u potrazi za mestom za parkiranje motora, iz kafića je izašao čovek koji im je pomogao da pronađu parking i rekao im da ne treba da plate. 

- Oduševio se kada je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja. Pokazao je ruku i rekao: 'Evo, ježim se, drago mi je kad vidim da vi iz Srbije dolazite ovde' - prepričao je Dušan. - U medijima se serviraju različite informacije da Srbi nisu poželjni ovde, ali, evo, mi smo doživeli prijatnu situaciju i potpuno sigurno, bezbrižno šetamo gradom.

 

 

Mnogi gledaoci u komentarima takođe su podelili svoja pozitivna iskustva. "To što huškaju mediji i trolovi preko interneta jedna je priča. Zašto ne bismo smeli da dođemo? Meni smeta onaj ološ od nekulturnih Britanaca. U svakom narodu ima budala i tu i tamo, nažalost", "Šta si očekivao, da ti netko glavu odseče ili šta? Letujem u Zadru već osam godina zaredom, ni jedan pogled popreko nisam doživeo, a kamoli nešto više", neki su od komentara.

BONUS VIDEO: