Душан Николић, бајкер и тиктокер из Врања, током своје посете Хрватској снимио је вирални снимак о свом дочеку у Трогиру. На свом Јутјуб каналу "Путевима света" дели своја путничка искуства, а снимак из Трогира стекао је велику популарност међу корисницима друштвених мрежа у бившој Југославији.

У видеу Душан описује како су, по доласку у Трогир, доживели пријатно изненађење. Када су се зауставили испред кафића у потрази за местом за паркирање мотора, из кафића је изашао човек који им је помогао да пронађу паркинг и рекао им да не треба да плате. 

- Одушевио се када је чуо да долазимо из Србије, из Врања. Показао је руку и рекао: 'Ево, јежим се, драго ми је кад видим да ви из Србије долазите овде' - препричао је Душан. - У медијима се сервирају различите информације да Срби нису пожељни овде, али, ево, ми смо доживели пријатну ситуацију и потпуно сигурно, безбрижно шетамо градом.

 

 

Многи гледаоци у коментарима такође су поделили своја позитивна искуства. "То што хушкају медији и тролови преко интернета једна је прича. Зашто не бисмо смели да дођемо? Мени смета онај олош од некултурних Британаца. У сваком народу има будала и ту и тамо, нажалост", "Шта си очекивао, да ти нетко главу одсече или шта? Летујем у Задру већ осам година заредом, ни један поглед попреко нисам доживео, а камоли нешто више", неки су од коментара.

БОНУС ВИДЕО: