Pevačica Snežana Đurišić je juče viđena na aerodromu "Nikola Tesla" vidno nervozna, nakon što ju je njen saputnik, cenjeni ginekolog Vanja Milošević ostavio ispred lifta i jurio ispred nje. Nije marila za prisustvo medija. 

Snežana je bila sa još jednom osobom. Svađa je eskalirala jer je njen partner sve vreme išao ispred nje, a ne ruku pod ruku sa njom, te je ona išla odvojeno sa mladićem koji je bio sa njima. Vanja je ušao u lift dok je Snežana čekala sledeći.

Pevačica je ponavljala da je sačeka, a Vanja nije mario. To ju je još više iznerviralo. 

Išla je za njim, dok je on koračao ka automobilu i ponavljala mu je "stvarno je strašno", dok je pokazivala rukom prema njemu, a kada se približila kolima dala je kofer prijatelju i rekla:

Foto: Jutjub printskrin/Blic TV

 

- Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života, da nestaneš. To nevaspitanje... - rekla je navodno Snežana, dok joj je momak koji je bio pored nje rekao da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno rekla:

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

(Alo)

BONUS VIDEO: