Певачица Снежана Ђуришић је јуче виђена на аеродрому "Никола Тесла" видно нервозна, након што ју је њен сапутник, цењени гинеколог Вања Милошевић оставио испред лифта и јурио испред ње. Није марила за присуство медија. 

Снежана је била са још једном особом. Свађа је ескалирала јер је њен партнер све време ишао испред ње, а не руку под руку са њом, те је она ишла одвојено са младићем који је био са њима. Вања је ушао у лифт док је Снежана чекала следећи.

Певачица је понављала да је сачека, а Вања није марио. То ју је још више изнервирало. 

Ишла је за њим, док је он корачао ка аутомобилу и понављала му је "стварно је страшно", док је показивала руком према њему, а када се приближила колима дала је кофер пријатељу и рекла:

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic TV

 

- Па, ето, шта је било. Са мном неће моћи. Све ти ј****, хоћу да се покупиш и губиш из мог живота, да нестанеш. То неваспитање... - рекла је наводно Снежана, док јој је момак који је био поред ње рекао да спусти лопту због медија, а она је нервозно рекла:

- Шта немој пред њима, па они су видели да ја излазим из другог лифта. Видећеш да ће све да се види - рекла је Снежана, након чега је ушла у аутомобил, а њихова расправа и даље је трајала те су се упутили ка породичном дому.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: