U jednom od videa koje je podelila na Instagramu, koji više nije dostupan, rekla je: "Dakle, ako ste pratili sve vesti o uraganu Milton, ja ću umreti." 

- Trebao bi da pogodi područje Sarasote, a ja tamo živim. Blizu sam obale i to je zona u kojoj je evakuacija obavezna - otkrila je influencerka u videu, prenosi NJujork Post. Navela je tri razloga zbog kojih odbija da posluša savete vlasti - nema položen vozački te smatra da ne vredi bilo kuda da ide kada su aerodromi zatvoreni. Kao treći razlog navela je negativno iskustvo koje je imala kada je pretio prošli uragan. 

- Poslednji put kad sam se evakuisala zbog uragana, otišla sam mami u Nortport. Cela njena ulica bila je poplavljena i američka vojska nas je evakuisala nakon što tri dana nismo imali ni struju ni vodu. Bilo je vrlo traumatično i stoga ne želim da odem u maminu kuću jer mi je to iskustvo bilo najgore u životu - ispričala je.

 

Osim na Instagramu, oglasila se i na X-u. - Neću se evakuisati. Za još dobrih saveta kupite moju drugu knjigu. Zove se "Vodič kroz život Elizabet Vurcel i Kerolin Kelovej. Uskoro će izaći ako preživim. To je knjiga saveta - napisala je u objavi.

Reakcije njenih pratilaca su burne

Uveravala je svoje pratioce da ima dovoljno hrane i vode u svom domu, ali je priznala da je situacija "pomalo zastrašujuća". - Obaveštavat ću vas - rekla je.

NJena odluka izazvala je burne reakcije korisnika društvenih mreža. Mnogi korisnici X-a rekli su joj da izađe i beži dok još može jer će joj kasnije biti žao.

- Kerolin, ne poznajem te i ovo što sam čuo nije baš dobro. Veruj mi kad ti kažem da odmah uzmeš svoje stvari, sedneš u auto i voziš u unutrašnjost što brže možeš. Ovo nije šala, molim te, shvati", napisao joj je jedan pratilac.

- Zašto bi neko želeo savete od ovako glupe osobe? - napisao joj je neko.

Bilo je i onih koji su joj poručili da se čuva i pazi na sebe te su joj poželeli sreću. 

BONUS VIDEO: