У једном од видеа које је поделила на Инстаграму, који више није доступан, рекла је: "Дакле, ако сте пратили све вести о урагану Милтон, ја ћу умрети." 

- Требао би да погоди подручје Сарасоте, а ја тамо живим. Близу сам обале и то је зона у којој је евакуација обавезна - открила је инфлуенцерка у видеу, преноси Њујорк Пост. Навела је три разлога због којих одбија да послуша савете власти - нема положен возачки те сматра да не вреди било куда да иде када су аеродроми затворени. Као трећи разлог навела је негативно искуство које је имала када је претио прошли ураган. 

- Последњи пут кад сам се евакуисала због урагана, отишла сам мами у Нортпорт. Цела њена улица била је поплављена и америчка војска нас је евакуисала након што три дана нисмо имали ни струју ни воду. Било је врло трауматично и стога не желим да одем у мамину кућу јер ми је то искуство било најгоре у животу - испричала је.

 

Осим на Инстаграму, огласила се и на X-у. - Нећу се евакуисати. За још добрих савета купите моју другу књигу. Зове се "Водич кроз живот Елизабет Вурцел и Керолин Келовеј. Ускоро ће изаћи ако преживим. То је књига савета - написала је у објави.

Реакције њених пратилаца су бурне

Уверавала је своје пратиоце да има довољно хране и воде у свом дому, али је признала да је ситуација "помало застрашујућа". - Обавештават ћу вас - рекла је.

Њена одлука изазвала је бурне реакције корисника друштвених мрежа. Многи корисници X-а рекли су јој да изађе и бежи док још може јер ће јој касније бити жао.

- Керолин, не познајем те и ово што сам чуо није баш добро. Веруј ми кад ти кажем да одмах узмеш своје ствари, седнеш у ауто и возиш у унутрашњост што брже можеш. Ово није шала, молим те, схвати", написао јој је један пратилац.

- Зашто би неко желео савете од овако глупе особе? - написао јој је неко.

Било је и оних који су јој поручили да се чува и пази на себе те су јој пожелели срећу. 

БОНУС ВИДЕО: