- Ja jesam navijač Partizana, imam pravo da to budem. Moj tata je bio navijač, moj sin je navijač, moj zet je navijač, pa sam i ja samim tim kao svaka normalna mama i baka navijač - kazala je glumica gostujući u Novom danu na N1.

Pesmu „Tango smrti“ pevala je pred dvoranom punom partizanovaca, ali pevali su i oni njoj i to u gradskom autobusu pošto im je održala lekciju o lepom ponašanju.

Foto: Antonio Ahel/ATA images

 

 

Glumica kaže da je bio neobičan osećaj pevati čuvenu pesmu iz filma „Balkan ekspres“ pred 20 hiljada ljudi.

- Bila sam veoma ponosna i što bi moj pokojni otac rekao: "Ti si uspela u životu ako si uspela ovo" - ispričala je Bošković.

Ona se prisetila i situacije kada su njoj pevali, a publika su bili putnici gradskog autobusa.

- To su situacije koje ne očekuješ da će te ikada snaći. Autobus je sav vibrirao od njihovog skakanja, urlanja… I bila sam nezadovljna jer su upotrebljavali reči koje su ružne - rekla je glumica.

A onda se, priseća se, zagledala u jednog od navijača i strogo mu rekla da to što rade nije u redu.

- Onda je on zaustavio sve i rekao: "Gospođa Bošković je sa nama" i počeli su da pevaju. I to je meni bilo veoma uzbudljivo - nastavila je.

Kako kaže, navijači su joj objašnjavali da oni nisu govorili ružne reči zato što su loši momci, već zato što su bili nezadovoljni. 

Foto: Jutjub printskrin/Butasport.rs

 

 

Posle gotovo četrdeset godina od kultnog filma „Balkan ekspres“, Tanja Bošković će se ponovo pojaviti u istoimenom projektu, ali ovoga puta u mjuziklu koji se sprema u Pozorištu na Terazijama.

Četiri decenije kasnije neodoljivu Lili glumiće Jelena Jovičić i Anja Mit, dok će Tanji Bošković biti poverena druga uloga.

BONUS VIDEO: