- Ја јесам навијач Партизана, имам право да то будем. Мој тата је био навијач, мој син је навијач, мој зет је навијач, па сам и ја самим тим као свака нормална мама и бака навијач - казала је глумица гостујући у Новом дану на Н1.

Песму „Танго смрти“ певала је пред двораном пуном партизановаца, али певали су и они њој и то у градском аутобусу пошто им је одржала лекцију о лепом понашању.

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

 

Глумица каже да је био необичан осећај певати чувену песму из филма „Балкан експрес“ пред 20 хиљада људи.

- Била сам веома поносна и што би мој покојни отац рекао: "Ти си успела у животу ако си успела ово" - испричала је Бошковић.

Она се присетила и ситуације када су њој певали, а публика су били путници градског аутобуса.

- То су ситуације које не очекујеш да ће те икада снаћи. Аутобус је сав вибрирао од њиховог скакања, урлања… И била сам незадовљна јер су употребљавали речи које су ружне - рекла је глумица.

А онда се, присећа се, загледала у једног од навијача и строго му рекла да то што раде није у реду.

- Онда је он зауставио све и рекао: "Госпођа Бошковић је са нама" и почели су да певају. И то је мени било веома узбудљиво - наставила је.

Како каже, навијачи су јој објашњавали да они нису говорили ружне речи зато што су лоши момци, већ зато што су били незадовољни. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Butasport.rs

 

 

После готово четрдесет година од култног филма „Балкан експрес“, Тања Бошковић ће се поново појавити у истоименом пројекту, али овога пута у мјузиклу који се спрема у Позоришту на Теразијама.

Четири деценије касније неодољиву Лили глумиће Јелена Јовичић и Ања Мит, док ће Тањи Бошковић бити поверена друга улога.

БОНУС ВИДЕО: