Bivši pevač benda One Direction Lijam Pejn, poginuo je u Argentini, nakon što je pao sa trećeg sprata svoje sobe. Mediji su preneli da je tragediji prethodio paničan poziv osoblja hotela policiji, ali i da je u njegovoj sobi nakon smrti pronađen polomljen televizor, istrošena sveća, zgužvana folija...

Foto: Profimedia

 

Dok se fanovi opraštaju od pevača na društvenim mrežama, pojedini ponovo objavljuju stare snimke njegove bivše verenice Maje Henri, koja je planirala da objavi knjigu o njemu.

Na jednom od njih, koji je danas pregledan osam miliona puta, čuje se kako priznaje da su je njegovi prijatelji kontaktirali, kao i njenu majku, i rekli "da ovo nije dobro vreme za njega da to izađe", ali i "ako mu se nešto desi krivićeš sebe, a i celi svet će te kriviti".

 

 

Pre samo nedelju dana, Lijamova bivša verenica s kojom je bio dve godine, objavila je Tiktok video u kojem je pričala pratiocima da je pevač "proganja" i da će biti primorena da ga tuži za uznemiravanje.

Nakon vesti o smrti pevača, njen Instagram nalog je zatrpan i porukama podrške, ali i besnim komentarima o "iznošenju prljavog veša u javnost".