Бивши певач бенда Оне Дирецтион Лијам Пејн, погинуо је у Аргентини, након што је пао са трећег спрата своје собе. Медији су пренели да је трагедији претходио паничан позив особља хотела полицији, али и да је у његовој соби након смрти пронађен поломљен телевизор, истрошена свећа, згужвана фолија...

Фото: Профимедиа

 

Док се фанови опраштају од певача на друштвеним мрежама, поједини поново објављују старе снимке његове бивше веренице Маје Хенри, која је планирала да објави књигу о њему.

На једном од њих, који је данас прегледан осам милиона пута, чује се како признаје да су је његови пријатељи контактирали, као и њену мајку, и рекли "да ово није добро време за њега да то изађе", али и "ако му се нешто деси кривићеш себе, а и цели свет ће те кривити".

 

 

Пре само недељу дана, Лијамова бивша вереница с којом је био две године, објавила је Тикток видео у којем је причала пратиоцима да је певач "прогања" и да ће бити приморена да га тужи за узнемиравање.

Након вести о смрти певача, њен Инстаграм налог је затрпан и порукама подршке, али и бесним коментарима о "изношењу прљавог веша у јавност".