Milica Veličković je ostala u drugom stanju sa Terzom. Upoznali su se u rijalitiju "Zadruga 7", a onda je Borisav ušao u novu sezonu rijalitija "Zadruga Elita 8" i prevario je. 

Tim povodom se u emisiji "Redakcija" oglasila i pevačica Vesna Vukelić Vendi koja nije stala na stranu trudne Milice, već joj je 

Terza i Sofija su žestoko osuđeni od strane javnosti ne samo zbog samog čina, već i zbog totalnog odsustva empatije prema ženi u šestom mesecu trudnoće. 

U Miličinu odbranu stao je njen prijatelj i rijaliti učesnik Marko Đedović.

On je ispod videa na kojem je pevačica kritikovala bivšu rijaliti učesnicu žestoko potkačio Vendi:

- Bogougodna podrška, u pravoslavnom duhu, podrške Ivanu i svim osobama koji zanemaruju svoju decu, u duhu hrišćanstva i pravoslavlja baš onako kakva je i ona u tome... Ja mislim da su ovo osobe plaćene da skrnave pravoslavlje i da su baš oni plaćeni od strane antihrista i vođeni njima u toj službi. Ne znam samo da li se arhangel DŽubrilo slaže sa bogougodnošću podrške očevima koji ostavljaju svoju decu po pet godina, pa i ih vide, ali nema veze, ona ipak da podrži sve to. Je l' to to svetoslavlje koje gospođa promoviše ili je ipak ona plaćena da sve to izvulgarizuje i oskrnavi, kako svojom pojavom, tako i onim što priča. Gospodi pomiluj! - napisao je Đedović.

BONUS VIDEO: