Naime, Jelena je svojevremeno imala romansu sa muškarcem koji danas radi kao trener u Novakovom centru, prenose domaći mediji.

Foto: ATA images

 

 

Jelena i Novak upoznali su se još u srednjoj školi, ali pre nego što su započeli romantičnu vezu, venčali se i dobili dvoje dece, imali su kraće veze sa drugim partnerima. Svojevremeno je Đ Lady Lee, tačnije Lidija Popović otkrila da je "Nole bio džentlmen dok su bili u vezi", a pisalo se i o prvom dečku njegove supruge Jelene Đoković.

Foto: Profimedia

 

 

U vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport. Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: