Наиме, Јелена је својевремено имала романсу са мушкарцем који данас ради као тренер у Новаковом центру, преносе домаћи медији.

Фото: АТА имагес

 

 

Јелена и Новак упознали су се још у средњој школи, али пре него што су започели романтичну везу, венчали се и добили двоје деце, имали су краће везе са другим партнерима. Својевремено је Ђ Ладy Лее, тачније Лидија Поповић открила да је "Ноле био џентлмен док су били у вези", а писало се и о првом дечку његове супруге Јелене Ђоковић.

Фото: Профимедиа

 

 

У време док се још презивала Ристић, Јелена је волела тенисера Ивана Бјелицу Гилета. Иако су били кратко у вези, његово име је наставило да се помиње у медијима и мимо рубрика резервисаних за спорт. Пре пет година Иван је почео да се забавља са Христином Поповић. Иако о свом односу никада нису јавно говорили, да је љубави дошао крај постало је јасно 2018. године, када је глумица избрисала заједничке фотографије са свог Инстаграм профила.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Иван Бјелица је својевремено био перспективни тенисер, који је стигао до 290. места на АТП листи. На ИТФ турнирима освојио је 12 трофеја, а био је успешан и као дубл играч. У сениорској каријери одиграо је више од хиљаду мечева.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Дипломирао је банкарство и финансије на Универзитету Мисисипи, а данас је угледан тренер.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: