Dosledna, realna, odlučna, uporna, stabilna, beskompromisna, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, čulna, odgovorna, brižna, sposobna, zavodljiva, snažna, fokusirana – sve to opisuje ženu rođenu u znaku Bika.

No njena najveća snaga leži u dva pobednička kvaliteta koje poseduje – osećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati – o mnogo čemu ima čvrsta mišljenja koja se teško mogu promeniti – a pokuša li neko ‘testirati’ njene granice probudiće njen vatreni temperament.

Foto: Profimedia

 

Ipak, žena Bik izbegava pokazivati svoj temperament jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi živeti u ugodnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturistkinja i ne voli rizikovati zbog čega se ne zna najbolje nositi s naglim promenama.

Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo verovatno neće dvaput ponoviti istu grešku, prenosi Zadovoljna.hr.

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog pre nego se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je verovatno zauvek.

Foto: Profimedia

 

Muškarac koji je želi osvojiti mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji dobiće jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je brinuti se za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

BONUS VIDEO: