Доследна, реална, одлучна, упорна, стабилна, бескомпромисна, издржљива, толерантна, тврдоглава, чулна, одговорна, брижна, способна, заводљива, снажна, фокусирана – све то описује жену рођену у знаку Бика.

Но њена највећа снага лежи у два победничка квалитета које поседује – осећајност и стрпљивост. Благе је нарави, али то не значи да се њоме може манипулисати – о много чему има чврста мишљења која се тешко могу променити – а покуша ли неко ‘тестирати’ њене границе пробудиће њен ватрени темперамент.

Фото: Профимедиа

 

Ипак, жена Бик избегава показивати свој темперамент јер у животу тежи равнотежи и сигурности. Воли природу и највише од свега жели живети у угодном и разнобојном окружењу. Није авантуристкиња и не воли ризиковати због чега се не зна најбоље носити с наглим променама.

Боље функционише у рутини и једноличности, због чега готово никада не тражи сама велике животне промене већ их изазову неки спољни фактори. Ипак, каква год јој искуства живот донесе брзо учи из њих и врло вероватно неће двапут поновити исту грешку, преноси Задовољна.хр.

Један је од најпреданијих и најоданијих хороскопских знакова. У везу никад не срља, јако јој је важно у потпуности упознати партнера и бити сигурна да је изабрала оног правог пре него се обавеже и упусти у озбиљну везу. А једном када се обавеже, то је вероватно заувек.

Фото: Профимедиа

 

Мушкарац који је жели освојити мора бити спреман на доста удварања и завођења јер то је пут до срца ове жене. Онај који је освоји добиће јако пуно јер жени рођеној у овом хороскопском знаку у природи је бринути се за друге, због чега ће се у вези трудити давати што више све док јој је партнер одан и веран и док јој пружа осећај сигурности и заштите. Многи који су проживели то искуство, описују жену Бика као очаравајућу љубавницу.

У љубави најбоље се слаже с Раком, Девицом, Јарцем и Рибом.

БОНУС ВИДЕО: