Транзит Меркура у Шкорпију који почиње 29. октобра, доноси снажну енергију промена и откривања дубљих истина.

Овај интензиван период носи прилику за позитивне преокрете и изненадне преображаје на свим животним пољима.

И док сви знаци Зодијака могу осетити утицај овог транзита, неки ће имати посебну срећу и доживети највеће успехе, како у каријери, тако и на емотивном и финансијском плану.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Каријера: Меркур у Шкорпији вам доноси додатну јасноћу и фокус, што вам помаже да остварите дугорочне циљеве. У овом периоду, бићете у стању да са лакоћом решавате компликоване проблеме и препознајете прилике које други можда не виде. Ако планирате да започнете нове пројекте или преузмете већу одговорност на послу, сада је идеално време за то. Ваша аналитичка способност и стратешко размишљање ће вас поставити на пут ка успеху.

Љубав: На емотивном плану, овај транзит доноси дубоку трансформацију. Бићете у стању да разговарате о темама које сте можда избегавали у прошлости, што ће продубити односе са партнером. Ако сте у вези, могуће су велике промене – неки Шкорпиони ће одлучити да уђу у озбиљније фазе везе, док ће други завршити односе који им више не служе. Слободни Шкорпиони могу упознати некога ко ће пробудити страст и интензивне емоције.

Финансије: Транзит Меркура доноси вам прилику за боље управљање новцем. Интуиција ће вам помоћи да донесете мудре финансијске одлуке, било да се ради о штедњи, инвестицијама или новим пословним приликама. Неки Шкорпиони могу добити изненадне прилике за додатне приходе или унапређење на послу.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Каријера: Рибама овај транзит доноси креативну инспирацију и интуицију која може значајно унапредити њихове професионалне могућности. Пословне идеје које су раније биле у фази планирања сада ће почети да се развијају и дају резултате. Бићете у стању да уочите нове пословне прилике или чак промените правац каријере, што ће вам донети дугорочно задовољство и стабилност.


Љубав: На љубавном плану, Рибе ће осетити дубоке емоционалне промене. Ако сте у вези, овај период може донети продубљење емотивне повезаности и разумевања са партнером. Такође, Рибе које су дуго биле у несигурним ситуацијама могу добити јасноћу о томе куда њихова веза иде. Слободни припадници овог знака могу неочекивано упознати некога ко ће им променити перспективу о љубави.
 

Духовни развој: Меркур у Шкорпији појачава вашу интуицију и духовну свест. Рибе ће осећати снажну потребу да се повежу са својим унутрашњим светом, што може довести до важних духовних увида и трансформација. Медитација, интроспективне вежбе или духовна путовања могу бити кључни током овог периода.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Каријера: Ракови ће имати прилику да се ослободе професионалних ограничења и освоје нове пословне висине. Меркур у Шкорпији доноси им храброст да предузму кораке ка напредовању и развијању каријере. Они који се баве креативним професијама могу доживети налет инспирације, док ће други Ракови имати јасну визију како унапредити своје пословање или радно место. Овај период може бити одличан за започињање нових послова или улагање у личне пројекте.
 

Љубав: На емотивном плану, Ракови ће имати прилику да освеже своје везе и дубље се повежу са партнером. Меркур доноси отворенију комуникацију, па ће бити лакше изразити осећања која сте можда потискивали. Ово је време за емотивну трансформацију – неки Ракови ће одлучити да уђу у озбиљније везе, док ће други прекинути оне које не испуњавају њихове емотивне потребе. Слободни Ракови могу доживети снажну повезаност са неким ко ће их потпуно освојити.
 

Породица: Породични односи ће бити у фокусу током овог транзита. Могући су важни разговори и разрешење дуготрајних несугласица. Ракови ће осетити жељу да створе дубље емоционалне везе са члановима породице, а неки ће се можда суочити са важним одлукама у вези са породичним животом. Хармонија у дому и блискост са вољенима постају приоритет.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: