Škorpije su poznate po sumnjičavosti prema drugima, naročito muškarci u ovom znaku. One često preispituju namere drugih, a ta sumnja nije bez osnova. Radije će se suočiti s podsmehom zbog svojih mišljenja o ljudima nego da zanemare svoje instinkte. Često mirno čekaju da se njihova predviđanja obistine, samo da bi zatim rekle: „Rekao/la sam ti.“

Foto: Profimedia

 

Ako razgovarate sa Škorpijom i primetite da vas pomno posmatra, znajte da vaša reči ne ulivaju poverenje. Iako se može činiti frustrirajućim kada vas drugi ne shvataju ozbiljno i misle da preterujete, Škorpije su se na to navikle. Uvek će upozoriti svoje prijatelje pre nego što dopuste da im neko novi u životu postane sumnjiv. Uvek su budne prema svojim prijateljima i teško im je da dopuste da ih neko povredi ili prevari, ali će im pružiti podršku kada je to potrebno.

Foto: Profimedia

 

Kada komuniciraju, Škorpije često zauzimaju zaštitnički stav kako bi pokazale samopouzdanje. Osećaju potrebu da imaju kontrolu nad situacijom, što im omogućava da lako čitaju druge oko sebe.

BONUS VIDEO: