Kako je Rori objasnila na svom TikTok profilu, ono što je započelo kao nasumična stanica, pretvorilo se u nezaboravno iskustvo, u kom je otkrila ne samo čari grada i ljubaznost našeg naroda, već i jedinstven noćni život koji definitivno parira najpoznatijim svetskim metropolama.

- Moje nepopularno mišljenje o putovanjima u Evropi je da je Beograd jedan od najboljih gradova u Evropi. A posetila sam mnoge gradove širom Evrope. Ove godine sam bila na svom drugom putovanju po Evropi i nasumično odlučila da napravim pauzu u Srbiji jer sam želela da vidim kakav je Beograd. Čula sam da je noćni život neverovatan. Bila sam raspoložena da upoznam ljude, da se zabavim, i provela sam se najbolje ikada. Imala sam osećaj kao da sam u Berlinu. Ako volite Berlin, sigurno ćete obožavati Beograd - rekla je ona.

Dodala je i da grad sam po sebi ima svoj šarm i da je podseća na njen rodni Melburn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rory :) (@where.is.rory)

- Sam grad je lep, slikovit, kao i većina evropskih gradova. Uveče morate otići u stvarno kul deo grada koji se zove Skadarlija. Svi restorani imaju bašte na otvorenom, ima mnogo bendova i sve je tako živo. Šetajući se samo po kaldrmi, osećate se fantastično. Ima mnogo sjajnih kafića, što me podseća na kulturu kafića u Melburnu, a to je za mene velika pohvala s obzirom na to da sam iz Melburna - objasnila je.

Prema njenim rečima, noćni život je ono što čini Beograd posebnim i zbog čega mnogi turisti dolaze u ovaj grad. Mada nije ostala imuna ni na lepotu i ljubaznost srpskog naroda.

- Glavni razlog zbog kojeg ljudi dolaze u Beograd je noćni život. Devojke su zaista prelepe. Muškarci su bili stvarno ljubazni i pristupačni. Sve u svemu, atmosfera je odlična. U klubovima imaju nešto što se zove splavovi. To je u osnovi klub na reci i to je super. Muzika je fantastična. Nadam se da sam vas ubedila da dodate Beograd na vašu mini turu. Grad je neverovatan, ja sam ostala u šoku - zaključila je Rori.

Ispod videa, mnogi Srbi su joj zahvalili na lepim rečima, dok su stranci samo potvrdili njene utiske, slažući se da Beograd zaista ima posebnu čar.

- Ja sam iz Melburna i bio sam u Beogradu 5 meseci, upravo sam se vratio. Najboljih 5 meseci u mom životu - napisao je jedan komentator ispod videa.

BONUS VIDEO: