Како је Рори објаснила на свом ТикТок профилу, оно што је започело као насумична станица, претворило се у незаборавно искуство, у ком је открила не само чари града и љубазност нашег народа, већ и јединствен ноћни живот који дефинитивно парира најпознатијим светским метрополама.

- Моје непопуларно мишљење о путовањима у Европи је да је Београд један од најбољих градова у Европи. А посетила сам многе градове широм Европе. Ове године сам била на свом другом путовању по Европи и насумично одлучила да направим паузу у Србији јер сам желела да видим какав је Београд. Чула сам да је ноћни живот невероватан. Била сам расположена да упознам људе, да се забавим, и провела сам се најбоље икада. Имала сам осећај као да сам у Берлину. Ако волите Берлин, сигурно ћете обожавати Београд - рекла је она.

Додала је и да град сам по себи има свој шарм и да је подсећа на њен родни Мелбурн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rory :) (@where.is.rory)

- Сам град је леп, сликовит, као и већина европских градова. Увече морате отићи у стварно кул део града који се зове Скадарлија. Сви ресторани имају баште на отвореном, има много бендова и све је тако живо. Шетајући се само по калдрми, осећате се фантастично. Има много сјајних кафића, што ме подсећа на културу кафића у Мелбурну, а то је за мене велика похвала с обзиром на то да сам из Мелбурна - објаснила је.

Према њеним речима, ноћни живот је оно што чини Београд посебним и због чега многи туристи долазе у овај град. Мада није остала имуна ни на лепоту и љубазност српског народа.

- Главни разлог због којег људи долазе у Београд је ноћни живот. Девојке су заиста прелепе. Мушкарци су били стварно љубазни и приступачни. Све у свему, атмосфера је одлична. У клубовима имају нешто што се зове сплавови. То је у основи клуб на реци и то је супер. Музика је фантастична. Надам се да сам вас убедила да додате Београд на вашу мини туру. Град је невероватан, ја сам остала у шоку - закључила је Рори.

Испод видеа, многи Срби су јој захвалили на лепим речима, док су странци само потврдили њене утиске, слажући се да Београд заиста има посебну чар.

- Ја сам из Мелбурна и био сам у Београду 5 месеци, управо сам се вратио. Најбољих 5 месеци у мом животу - написао је један коментатор испод видеа.

БОНУС ВИДЕО: