Maja Marijana uspela je da nakon više od deset godina povrati svoj stan, koji joj je oduzeo njen bivši suprug Mladen Šmakić nakon razvoda. Ali, kad se vratila u nekretninu u kojoj je godinama živela, tamo nije zatekla svoje vredne stvari i nagrade koje je osvajala tokom cele karijere. Izvor upućen u ovu priču preneo nam je sve detalje.

- Posle velike borbe Maja je uspela da vrati svoju nekretninu, ali ono što je zatekla u stanu ju je rastužilo. Bivši suprug joj je uzeo sve njene nagrade i ostale stvari koje je čuvala kao uspomenu na neke srećne dane. Verovatno je to bacio. Maja je uspela da povrati svoju imovinu i mnogo je srećna zbog toga. Taj stan je renovirala, sredila i sada uživa u njemu - rekao je jedan od izvora za "Kurir", dok je druga osoba bliska ovom bivšem paru potvrdila saznanja.

Foto: ATA images

 

 

- Maja je baš patila za tim stanom. To joj je jedna od najdražih nekretnina i nešto što je stekla baveći se pevanjem. Uspela je da vrati stan, ali se mnogo rastužila kad je videla da u tom stanu nema više njenih nagrada, stvari i još nekih uspomena - rekao je.

Maja je kratko odgovorila na pitanje da li su ta saznanja tačna.

- Nemam komentar - napisala je pevačica u poruci.

Foto: ATA images

 

 

S druge strane, njen bivši muž Mladen rekao je da je problem rešen dogovorom.

- Sve je rešeno dogovorom i poravnanjem bez suđenja, na njeno zadovoljstvo. Zahvalile su mi se pred zajedničkim poznanicima i ona i naša ćerka Milica na fer odnosu i što sam im dao stan i novac koji im je bio potreban. Meni nečije lične stvari nisu potrebne. To bi bilo sve - napisao je Mladen.

(Kurir)

BONUS VIDEO: