Маја Маријана успела је да након више од десет година поврати свој стан, који јој је одузео њен бивши супруг Младен Шмакић након развода. Али, кад се вратила у некретнину у којој је годинама живела, тамо није затекла своје вредне ствари и награде које је освајала током целе каријере. Извор упућен у ову причу пренео нам је све детаље.

- После велике борбе Маја је успела да врати своју некретнину, али оно што је затекла у стану ју је растужило. Бивши супруг јој је узео све њене награде и остале ствари које је чувала као успомену на неке срећне дане. Вероватно је то бацио. Маја је успела да поврати своју имовину и много је срећна због тога. Тај стан је реновирала, средила и сада ужива у њему - рекао је један од извора за "Курир", док је друга особа блиска овом бившем пару потврдила сазнања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Маја је баш патила за тим станом. То јој је једна од најдражих некретнина и нешто што је стекла бавећи се певањем. Успела је да врати стан, али се много растужила кад је видела да у том стану нема више њених награда, ствари и још неких успомена - рекао је.

Маја је кратко одговорила на питање да ли су та сазнања тачна.

- Немам коментар - написала је певачица у поруци.

Фото: АТА имагес

 

 

С друге стране, њен бивши муж Младен рекао је да је проблем решен договором.

- Све је решено договором и поравнањем без суђења, на њено задовољство. Захвалиле су ми се пред заједничким познаницима и она и наша ћерка Милица на фер односу и што сам им дао стан и новац који им је био потребан. Мени нечије личне ствари нису потребне. То би било све - написао је Младен.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: