NIJE DOVOLJNO SAMO ISPIRANJE: Ovako se pravilno čiste JAGODE

Izvor: Nportal 31.03.2023 20:01

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Milovan

01.04.2023 00:00

Od kada se tako jedu jagode. Pa ne kupujemo mi otrov nego jagode. Ispada da je isto ,jeo jagode ili obogaceni uranijum. I jos im cena paprena.

+12 -1

0 Odgovora

Balkan

01.04.2023 11:52

Odlicna savet sto vise vermena jagode provedu u vodi bice mekse i lakse za gutanje nema potrebe za zvakanjem, a kada dodate sirce ili sodu bikarbonu pa jos malo da odstoje u vodi, spakujes u kesu i bacis ili napravis neki smuti ako cemu jagode sluze posle toliko vremena u vodi. Ako su prskane ne vredi ni soda bikarbona ni sirce, ma pricam bez veze ali sto vise vremena u vodi definitivno postaju mekse a neke gnjecave. Ziveli

+7 -0

0 Odgovora

vuk

01.04.2023 12:22

Zato nova generacija oboljeva svakih pet minuta.Kako da se gradi imunitet ako sve mora da bude sterilno? Jagode ne rastu na deponiji nego u necijem plasteniku ili u basti.Oprati da se isperu hemikalije ako ih ima i to je to.Kakvo sirce,sacuvaj me boze.

+5 -0

0 Odgovora

Tvrtko

01.04.2023 16:03

Sve to lepo zvuči kad neko samo prepisuje "teoretske" fantazije. Neka "pisac" ove teorije napravi sve ove zahvate ispiranja, a naročito ovog poduhvata sa 20 minuta u sirćetu pa neka proba da pojede te ostatke jagoda posle. Pitao bi ga tada samo jedno: - Kakva bi salata od jagoda? Jagode imaju svoj specifičan ukus, a kakav im je ukus sa sirćetom, to samo znaju ovakvi umovi. Dobro nije napisao da ih možda pre jela malo potopimo i u razređivač, aceton ...!? Prijatno.

+5 -0

1 Odgovor

bager

01.04.2023 19:32

Kakva mafija neznalica vlada u Briselu jos ce nam preporuciti da jedemo i pijemo organsko pomije ,,usteda vode ,energije,manje CO2,,i ostale gluposti,,,posle crva,gusenica ,buba i jos desetak insekta,,,,

+4 -0

0 Odgovora

buki

01.04.2023 22:46

Ko ovo pročita, neće jagode staviti u usta ni da ih dele džabe po pijacama. Decenijama u bašti imam jagode i nikada ih ništa nije napalo osim pokojeg puža golaća. Ne znam da li, čime i od čega uzgajivači jagoda prskaju to voće, da bi se ovako 'prale' pre upotrebe, ali moje iskustvo kaže da jagodu, ribizlu, aroniju i kupinu nikada nisam isprskala ni sa čim. To već ne važi za jabuke, breskve, paradaiz, papriku i krastavce koje moram da prskam.

+2 -2

0 Odgovora

Povratak na vest