OPASNO: Vidite KAKO Vinča izgleda posle 42 dana gladovanja

Izvor: Nportal 17.04.2024 10:16

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Branko

17.04.2024 17:01

To je u principu čuvena "Brojsova dijeta", koju sam sa suprugom iz čiste radoznalosti isprobao u 52. godini. Nikad se bolje nismo osećali, izgubili smo višak kilograma, moj dugogodišnji visok pritisak je došao u normalu. Sada imam 72 godine i nemam nikakve posledice. Bitno je da se posle toga nastavi sa zdravijom ishranom, da se ne vratite na prethodno stanje. Za starije i teže kardiovaskularne bolesnike je ipak potrebna kosultacija sa stručnim lekarima (širih pogleda).

+10 -2

0 Odgovora

Precani

17.04.2024 20:10

Struka zna, da ne bude kao sa onim sto je učio magarca da ne jede seno pa taman kad je naučio - nije mu više ni trebalo.

+1 -2

0 Odgovora

PERA

17.04.2024 20:57

Vrlo je teško pobediti organizam posle par dana bez ugljenih hidrata a to kad se savlada onda posle ide sve mnogo lakše sve je stvar discipline navike.. Gospođa ima dosta iskustva sa ovim načinom dijete zna tačno kad nastaju krize i šta raditi.. Nikako ne treba odjednom krenuti sa ovakvom žestokom autofagijom već polako navikavati uporno organizam prvo 2-3 dana pa sve duže i duže da bi mogli da isterate ovu dijetu gospođe.. gospođa ima dosta iskustva sa ovim načinom ishrane godinama !! a početnici svakako treba da znaju šta se sve zbiva sa organizmom u prvo vreme(vrtoglavice,slabost,lupanje srca)..a posle kad se organizam dobro dobro očisti a jetra regeneriše detoksuje dobija se neverovatna snaga ,energija.. Generalno podržavam autofagiju ima efekta a ko prođe sve ovo čestitam.

+4 -3

0 Odgovora

Povratak na vest