SVE ŽENE DRUGA TITA: Pre Jovanke OŽENIO DEVOJČICU iz Rusije

Izvor: Nportal 12.05.2024 17:30

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

vladimir

12.05.2024 23:55

Pa šta i da je tako, i normalno i moralno je da je voleo žene! Ako želite, po ko zna koji put da ga "ocrnite" postigli ste SUPROTAN efekat i to samo zato što je bio KOMUNISTA, i samo zato što su vam to rekli "nalogodavci"! I još nešto, KOMUNIZAM kao poredak /sistem/ je NEMINOVAN jer je NAPREDNIJI i PROGRESIVNIJI za narod i njegov napredak, a "kapitalizam" se "koprca", doduše još uvek uspešno, za njegov "halapljiv i egoističan" opstanak! Komunizam je NEMINOVNOST i neće se tu pitati niko, ni "duboka država", ni "trilaterala", ni "masoni", ni ....KOMUNIZAM dolazi, jer se "svest" i obrazovanje naroda "budi" koji želi da sam odlučuje o rezultatima svoga rada! Džabe se trudite da kroz Tita /pljuvanjem/ "ocrnite" komunizam jer kod OBRAZOVANIH ljudi to neostavlja nikakav utisak! Za ISTORIJU je nebitno koliko će to trajati ali "komunizam" je svetlo na kraju tunela koje se nazire! Vidimo se u KOMUNIZMU! Živeo drug Tito!

+3 -3

0 Odgovora

Srbin

13.05.2024 00:54

Stevo Krajacic je drugacije govorio o smrti Davorjanke. Navodno je on radio do kasno u noc u Belom dvoru, dok se Tito svalerisao sa Jovankom, a bio u vezi sa Davorjankom. Ona je banula iznenada I zatekla Tita I Jovanku na kamari. Potegla je pistolj, ali je ordonans bio brzi I ubio je. Stevo je uleteo u njihovu sobu I sve to video. Kako se uplasio za svoj zivot, kao nezgodan svedok, prisao je Davorjankinom telu I rekao: umrla je od tuberkuloze. Tito je samo rekao: dobro, unesi to u izvestaj.

+1 -1

0 Odgovora

Walter Pravicek Maribor SLO EU

13.05.2024 06:12

Tito je imao veliko i uvek spremnu svoju frulicu.Ali koliko je bilo pored ovih još Rusinja,Ukrajinki,koje su doveli u Jugoslaviju "drugovi"baš za njega?U stvari on nije imao radnog staža,i nitko nezna od čega je živeo.Od ljubavi sigurno ne!

+0 -2

0 Odgovora

Povratak na vest