Zašto ljudi pravdaju ubicu iz Gimnazije u Sanskom Mostu?

Izvor: Nportal 21.08.2024 16:52

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Ambasador

21.08.2024 17:56

Taki komentari stizu samo od fakultetski obrazovanih nakaza ha vas nazivam jednim imenom ELITA.Jer Vi za sebe tako i mislite...VIP...Ali masakr u sskoli u Beogradu je pocinio sin bracnog para ELITE.Stvarno dete je uradilo sve elitno kako mu roditelji i jesu ELITASS.Ali jedno sigurno znam i ako sam obican seljak a prosto je ali istina je...DA LI BI IKOJI RODITELJ KOJI JE URACUNLJIV POZELEO I DA POMISLI DA NJEGOVO DETE UZME ORUZJE I POBIJE SVOJE DRUGARE...KOJI BI TO RODITELJ POZELEO NIKO SIGURNO NIKO.ZATO RODITELJI NISU KRIVI .KRIVI SU U NECEMU DRUGOM SSTO NISU MOGLI DA SORECE JER NASSU DECU VSSPITA ZAPADNI SISTEM DEMOKRATIJE ..A TO SU VIDEO IGRICE STRAVE UZASA UBIJANJA I KRVI.A TAKVI SU I SVI FILMOVI KOJI SE PLASIRAJU U MEDIJE.SVUDA UBISTVA STRAVA JEZA UZAS.VLADAJU HEROJI NASILJA.PA TAKO ako je izvrssilas iz ELUTE elita ima svoje missljenje pola napada a pola nadje neko opravdanje bio je u izazovu.

+16 -3

1 Odgovor

baunti

21.08.2024 19:33

@Ambasador - po nivou pismenosti vidim da definitivno nisi dio "elite", pa moram da ti pojasnim - nisi razumio članak, koji upravo piše da postoji jako mnogo mentalno bolesnih ljudi, a da se niko time ozbiljno ne bavi. I to nema veze ni sa kakvim zapadom ili istokom, ili demokratijom, nego sa stanjem nacije koja ne brine sama o sebi (nisu nama drugi krivi za stanje u kom se nalazimo, nego mi sami). Ja razumijem da je tebi lakše da kažeš da nam je samo potrebno malo svježeg vazduha i rakijica, ali život je malo komplikovaniji od toga. Ali dio problema ovdje na balkanu je što svako misli da je ekspert u svemu.

+11 -8

1 Odgovor

Breme

21.08.2024 21:07

Uticaj i posledice vekovno ratnih zbivanja na Balkanu;dominantan uticaj medija,bez kontrole drustva i roditelja;zivotni standard,borba za opstanak,zaposlenje i egzistenciju;snazan uticaj droge,alkohola i narkotika;kriminal i bogacenje u svim sferama drustva;masovno posjedovanje nedozvoljenog oruzja;skolstvo,fakulteti i masovna proizvodnja visoko neobrazovanih kadrova itd itd..

+8 -0

0 Odgovora

Krle

21.08.2024 22:02

Ako zivimo u nenormalnim okolnostima, a zivimo, zasto ne poduzeti normalne mjere i aktivnosti da se sprijece mentalni bolesnici da budu blizu skole? Tesko je prepoznati mentalnog bolesnika, ali nije tesko zabraniti rad kafane koja se nalazi na ulazu u srednju skolu u Mrkonjic Gradu u Republici Srpskoj.

+1 -0

0 Odgovora

Povratak na vest