Izvor:Foto: Arhiva Novosti

POTUKAO SAM SE SA NJIM: Milić o poznastvu sa Tomom

Izvor: Nportal

08.10.2021.

23:00

MILIĆ Vukašinović napisao je brojne hitove narodne muzike, među kojima je i pesma "Sećaš li se Sanja", koju je otpevao pokojni Toma Zdravković. NJih dvojica bili su, kako roker kaže, nerazdvojni drugovi, ali nije bilo tako od početka.

Naime, čim su se upoznali, Milić i Toma su se posvađali i potukli, ali su taj sukob ubrzo rešili.

BloombergAdria.com

- To je bila neverovatna scena. Dovoljna je činjenica što je Toma smatrao da je "Sećaš li se Sanja" najlepša narodna pesma koju je čuo u životu. I taj način kako smo se prvi put sreli i potukli, a kasnije postali prijatelji, nesvakidašnji je - otkriva Vukašinović.

Roker otkriva i da je pronašao ženu svog života, sa kojom je već deset godina u vezi.

- Ja sam završio sa varanjem. Pre Suzane sam varao non stop. Nijedna nije mogla da me zaustavi. Tada sam stao. Sa Suzanom se poklopio pun krug. Svaka veza opstaje kada ženina sekaualna mašta prevazilazi muškarčevu - kaže Milić, pa dodaje:

BloombergAdria.com

- Nijedan muškarac čija je sek*ualna mašta njegove partnerte prevazišla njegovu nikada je neće ostaviti niti prevariti. Kad me neko pita šta je ljubav, ja kažem: "To je emotivno kanalisana pobuda sek*ualnog nagona". E, to objavi da se više ljudi ne zanose - zaključuje Vukašinović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".