Izvor:Foto: Novosti

NIJE ZBOG PARKINGA Kako je sakrio tablice na auto-putu ka NS

Izvor: Nportal

29.04.2023.

10:27

TAKVE situacije postale su uobičajene na srpskim ulicama, ali da vozač krije tablice na auto-putu, zasigurno nije svakodnevica.

Otkad je sistem protiv nepropisnog parkiranja "Oko sokolovo" stupio na snagu, brojni građani Srbije počeli su da prekrivaju registracione tablice automobila, kako bi na taj način "prevarili" nadležne organe i izbegli potencijalne sankcije zbog kršenja saobraćajnih pravila.

Na ulicama širom zemlje viđamo različite načine sakrivanja tablica, počev od stavljanja hiruških maski, preko raznoraznih magneta i nalepnica, pa do postavljanja papira i fascikli.

Takve situacije postale su uobičajene na srpskim ulicama, ali da vozač krije tablice na auto-putu, zasigurno nije svakodnevica.

Upravo to zabeleženo je na fotografiji koja je nastala na deonici Beograd-Novi Sad kad je jedan vozač "beg" od kazni pronašao stavljanjem majice preko tablice.

BloombergAdria.com

 

Ostaje pitanje da li je nesavesni vozač zaboravio da skloni majicu posle nepropisnog parkiranja, ili je nju ipak ostavio svesno, ne bi li otežao posao nadležnim organama i brojnim kamerama, namenjenim za beleženje kršenja saobraćajnih pravila.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".