Izvor:Foto: ATA images, Instagram printskrin/moj_beo_grad_/društvene mreže

FOLKERKA SKRHANA ZBOG SMRTI KOLEGE: 3 dana pre smo nastupali

Izvor: Nportal

24.01.2024.

16:43

USLED siline udarca stradao je na mestu nesreće, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo na licu mesta da konstatuje smrt mladog muzičara.

Pevačica Jelena Gerbec ne može da dođe sebi od šoka zbog tragične vesti koju je saznala. NJen kolega i prijatelj, mladi violinista Dejan Mitrović stradao je u ponedeljak veče na Obrenovačkom putu, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala žena.

U stravičnom sudaru muzičar je ostao na mestu mrtav, a strašna vest pogodila je brojne pevače koji su sarađivali se i družili se sa omiljenim violinistom.

- Sad u petak smo radili zajedno kod Rokija Begovića… Šta da kažem. Velika tragedija, mnogo sam potresena – rekla je Jelena.

BloombergAdria.com

Pevačica je i na svom Instagram nalogu objavila fotografiju poginulog muzičara sa slomljenim srcem, označivši da je u velikoj tuzi zbog ove tragedije u kojoj je izgubuila dragog kolegu i prijatelja.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila i koju je izazvala žena koja je prešla naglo u drugu traku, poginuo je violinista „Kraljevi benda“.

BloombergAdria.com

Dejan Mitrović je usled siline udarca stradao na mestu nesreće, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo na licu mesta da konstatuje smrt mladog muzičara.

(Grand)