Izvor:Foto: ATA images

NIJE ZNALA ZA NJEGA: Ana oca upoznala u dvadesetoj godini

Izvor: Nportal

06.07.2024.

18:22

VODITELJKA Ana Sević ima veoma bolnu životnu priču...

Pevačica nikada nije imala problem da priča o svom privatnom životu, jedino nije želela da govori o ocu. Dugo nije ni znala ni ko je on. 

Vidan, Anin otac pojavio se u njenom životu kada je Ana učestvovala u "Zvezdama Granda". NJena majka Danijela je kao vrlo mlada ostala u drugom stanju i sa Anom se preselila u prestonicu dok je bila beba.

Vidan se oženio i dobio ćerku Maju.  Sa ocem je u odličnim odnosima, a bliska je i sa polusestrom Majom. Mnogi tvrde da njih dve liče. 

- Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. NJena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dve su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – pričao je izvor blizak porodici Ane Sević.

(Blic)