Izvor:Foto: Instagram/printskrin/192.rs, N. Skenderija

DETALJI NESREĆE U BG: Pao sa krova automobila

Izvor: Nportal

29.07.2024.

07:57

MALOLETNIK iz Beograda poginuo je kada je pao sa krova automobila za čijim volanom je takođe bio maloletnik, star 17 godina, koji nema vozaćku dozvolu.

Na krovu automobila nalazio se još jedan tinejdžer, a više informacija je za jutarnji program "Redakcija" iznela novinarka Kurira Tamara Stanković.

- Nesreća se dogodila u Barajevu, tri sata iza ponoći. Naime, maloletnik od 17 godina je nastradao kada je pao sa krova automobila marke "Pežo" kojim je upravljao njegov vršnjak koji nema vozačku dozvolu, a njemu je određen pritvor do 30 dana. Mladić je od pada zadobio teške povrede glave, od kojih je i preminuo na licu mesta. Na krovu automobila se nalazio još jedan tinejdžer od 19 godina, koji je prošao bez povreda - započela je Stanković, pa spomenula reakciju meštana:

- Građani koji žive u blizini kažu da je bilo jezivo, čuli su škripu guma, jurnjavu i vrisku omladine. Međutim, u početku nisu mislili da se nešto ozbiljno desilo jer, kako kažu, tamo se svake subote okuplja omladine koja pravi žurke. Doduše, kada su čuli pozive u pomoć meštani su izašli da vide o čemu se radi i videli tinejdžera koji leži nasred ulice ispred kola sa razbijenom glavom. Pretpostavlja se da su hteli da naprave neku šalu, pa su dvojica sela na krov auta, dok je neiskusni vozač dao gas, a već nakon 50 metar, zbog naglog kočenja, nesretni maloletnik je pao sa krova i udario glavom pravo u asfalt.

(Kurir.rs)