Izvor:Foto: Tiktok printskrin/Marijana Puric862

VENČANJE O KOJEM SE PRIČA: Srpkinja kumovala svom BIVŠEM MUŽU

Izvor: Nportal

03.08.2024.

08:40

NA NEDAVNO održanom venčanju u Srbiji, matičarka nije mogla da dođe sebi od šoka kada je saznala da je mladencima kuma u stvari bivša žena mladoženje, koja sa njegovom ženom ima sjajan odnos. Iako zvuči kao scenario za holivudski film, to se zaista odigralo.

Marijana Purić napravila je, po mnogima neočekivani potez kada je preuzela ulogu kume na venčanju bivšem suprugu. Snimak ovog neobičnog venčanja punog smeha i dobre zabave, brzo je postao viralan na društvenim mrežama, izazvavši brojne reakcije.

Kumovala bivšem mužu na venčanju

Naime, dok se potpisivala u knjigu svedoka, Purićeva je rekla matičarki da je sa mladoženjom bila u braku, što je izazvalo salvu smeha prisutnih.

- Ja sam njegova bivša žena, ovo je naše dete, ali družimo se, volimo se - što je izazvalo smeh prisutnih i iznenađenje matičarke.

- Neka sam pitala, da čujem ovu informaciju - prokomentarisala je matičarka kroz smeh.

Poruka za mladence nasmejala sve

Dobra atmosfera i iskreno zadovoljstvo zbog braka dragih osoba, nastavilo se i u sledećem snimku, na kojem je Marijana pokazala "poklon" za mladence.

Naime, ona je umesto novca u koverti, mladencima poklonila papir na kojem je pisalo: "Srećno, kumovi, ja sam vam već dala", što je samo izazvalo još više smeha među prisutnima.

Smeh nije izostao ni kod bacanja bidermajera

Naravno, nije izostalo ni tradicionalno bacanje bidermajera, ali ni smeh i ovog puta. Naime, dok su četiri dame čekale da uhvate buket, prvi put im se na put isprečio luster u opštini. Usledio je popravni, ali... Mlada je zbog opreza da luster ne strada ponovo promašila gošće na venčanju te se bidermajer našao na tepihu.

Na kraju, bila je "treća - sreća", te se bidermajer našao u rukama lepe devojke u nebo plavoj haljini.

♬ original sound - Marijana Puric862

A sudeći po društvenim mrežama gde se snimci sa ovog svadbenog veselja besomučno dele, reakcije su i više nego pozitivne.

Komentari su se samo nizali: "Žena kad te preboli, može i kuma na svadbi da ti bude," "Pa legendarno, meni je ovo totalni hit. Podrška za kumu," "Kuma nije dugme," "Ovako sebe ja vidim bukvalno za koju godinu," "Bravo, kumo, legenda si," i "Bravo, koji carevi," samo su neki od mnogih koji su izrazili svoje oduševljenje i podršku ovom jedinstvenom venčanju iz Srbije.

Pa ipak, najviše komentara je bilo usmereno na jedno - sa bivšim supružnikom se može ostati u prijateljskim odnosima, samo je potrebno biti čovek.

(Blic)