Izvor:Foto: N. Fifić

ISPOLIVAO ULJEM IGRALIŠTE: Smetaju mu deca u Zemunu

Izvor: Nportal

04.08.2024.

17:10

U NASELJU Sava Kovačević u Zemunu došlo je do incidenta, kada je jedan od stanovnika na teren za fudbal bacio ulje, a kako navode komšije, to je učinio jer mu smeta dečija igra.

"Naselje Sava Kovačević. Komšija bacio ulje na teren za fudbal. Smetaju mu deca koja se tu igraju...", stoji u objavi na mreži "X", uz fotografiju terena na kom se vidi prosuta tečnost.

Komentari su se odmah nizali, a sugrađani su smišljali "kazne" za komšiju koji je odlučio da se poigra na ovakav način.

"Komšiji baciti na stepenice 3x više i preseći telefonske kablove da ne može da zove hitnu", piše u jednom od komentara.

"Treba roditelji dece da ga dovedu i sa njim obrišu to ulje", navodi jedan korisnik društvene mreže.

U Nišu bacali jaja i ulje na igralište
Podsetimo, slična situacija dogodila se i u Nišu pre nekoliko dana. Prema rečima stanara, na platou iza zgrade, koji je predviđen za igru, oko 18 sati, osim što ćete zateći puno dece kako se igraju, možete zateći i nekoliko razbijenih jaja na asfaltu i tragove jestivog ulja.

U neposrednoj blizini, kod ambulante u Duvaništu postavljen je mobilijar namenjen deci mlađeg uzrasta. Roditelji su zabrinuti za bezbednost svoje dece.

Nadležni ne mogu da reaguju jer, kako kažu, još uvek nemaju dokaze koji bi ukazivali o kome se tačno radi jer bacaju sa terase ili prozora.