Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

"Zbog alkohola sam povraćala 3 dana i oslabila 4 kilograma"

Izvor: Nportal

13.08.2024.

18:00

JUČE je organizovana žurka za naše Olimpijce, a među najveselijama bili su Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković.

Jelena Đoković đuskala je sve vreme i uživala u atmosferi, ali tokom proslave nije popila kap alkohola.

Naime, supruga Novaka Đokovića jednom prilikom je ispričala da je samo jednom u životu probala alkohol, ali da ga je jako loše podnela.

- Probala sam kafu, nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta - rekla je Jelena tada.

Ona je otkrila zbog čega ne pije kafu.

BloombergAdria.com

- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom - navela je Jelena- Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela - rekla je ona svojevremeno, a prenela je Zadovoljna.rs".

Bele haljine, crne, tigraste, žene i devojke naših košarkaša sinoć su blistale na žurki, organizovanoj povodom sjajnih uspeha naših sportista na Olimpijadi u Parizu.