Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Ubice Mog Oca.TV ™

UBICE MOG OCA 7: Počelo snimanje - nova sezona donosi ZAPLETE

Izvor: Nportal

23.08.2024.

10:28

FINALNI obračun šeste sezone serije “Ubice mog oca” ostavilo je publiku u neizvesnosti, ali takođe i oduševljenu sjajnim izvođenjem glumca Tihomira Stanića, koji je briljirao kao inspektor Marjanović.

Iako je šest sezona donelo niz zapanjujućih trenutaka, pitanje koje visi u vazduhu je – da li je Marjanoviću došao kraj?

Ovih dana je napokon počelo snimanje sedme sezone čiji scenario potpisuje Nataša Drakulić, a režiraju Miloš Kodemo i Miloš Radunović.

BloombergAdria.com

Lokacije na kojima će se snimati 12 novih epizoda biće Beograd, okolina Beograda i Pančevo, a završetak snimanja se planira u prvoj polovini novembra.

Serija "Ubice mog oca" stekla je ogromnu popularnost kod publike, a gledanost ove uzbudljive krimi-drame ne smanjuje se ni posle godina emitovanja.

Na jesen, tačno 23. oktobra, naršava se osam godina od prikazivanja prve epizode ove hit priče Predraga Gage Antonijevića, koja je privukla gledaoce pričom o inspektoru Jakovljeviću.

Seriju su obeležile velika glumačka imena naše kinematografije među kojima su: Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Vuk Kostić, Nina Janković, Marko Janketić, Miodrag Radonjić...

Krimi-drama "Ubice mog oca" napravila je pravu revoluciju na televizijskom nebu i donela dašak Holivuda u domaću produkciju. Svrstava se među naše najdugovečnije serije, čiji se kraj i dalje ne nazire.