Izvor:Foto: Novosti

"Moj školski, videli smo se, žao mi je-život mu u opasnosti"

Izvor: Nportal

28.08.2024.

14:19

"ĐORĐEVIĆA mnogo volim i poštujem sve to što je ostavio iza sebe, žao mi je što čujem da mu je život ugrožen."

Legendarni roker Bora Đorđević vodi veliku bitku i trenutno je u bolnici u Sloveniji, gde poslednjih godina živi sa suprugom Dubravkom Milaković.

Poštovaoci njegovog lika i dela, brojne kolege i prijatelji svakodnevno mu pružaju podršku i mole se za njegovo zdravlje. Sada se povodom Borinog lošeg zdravstvenog stanja oglasio njegov kolega Miroslav Ilić.

BloombergAdria.com

- Veoma me je rastužila vest da je Bora u kritičnom stanju, tek sada sam saznao za to. Mi smo bili školski drugovi, iz gimnazije. Moja supruga i Bora su bili u istom odeljenju. Đorđevića mnogo volim i poštujem sve to što je ostavio iza sebe, žao mi je što čujem da mu je život ugrožen. Videli smo se pre mesec dana i tada je sve bilo relativno u redu. Uvek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana. Šaljem mu podršku i verujem da će uspeti da se izvuče - rekao je pevač za "Informer".

BloombergAdria.com

Menadžer Bore Đorđevića, Bane Obradović, pričao je danas za "Večernje novosti" i otkrio poslednje informacije o njegovom zdravstvenom stanju (više o tome pročitajte na OVOM linku).