Izvor:Foto: ATA images/D. Milenković, Instagram/jelenadjokovicndf

"BOŽE,KAKO BRZO" Jelena videla decu - ganuta prizorom (FOTO)

Izvor: Nportal

30.08.2024.

10:53

OVAJ prizor Jelena je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, uz emodži sa suzama u očima i srcima i dobila pregršt divnih komentara.

Najbolji teniser Novak Đoković vreme provodi u NJujorku, uoči US Opena, gde je na nedavnom meču odneo pobedu.

Za to vreme, njegova supruga Jelena je sa decom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Oni su izašli u večernju šetnju, a prizor koji se ukazao ispred njih ganuo je Jelenu.

- Bože, kako brzo rastu - napisala je Đokovićka, videvši njihove senke na podu, a Stefan i Tara su sve bliži njenoj visini.

Ovaj prizor Jelena je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, uz emodži sa suzama u očima i srcima i dobila pregršt divnih komentara.

O vaspitanju dece

Jelena Đoković o vaspitanju dece, podsetimo, govorila je potpuno otvoreno, otkrila koja joj je glavna zvezda vodilja u ulozi majke i objasnila kako detetu uspostaviti granice i biti strog, a ujedno iznova pokazivati ljubav.

BloombergAdria.com

- To je sjajno pitanje, kao roditelj se često pitam kako da budem i dovoljno jasna našoj deci, i dovoljno autoritativna da zadržim određene granice koje ne mogu da pređu. Često mi je to teško ukoliko nisam emotivno regulisana i ukoliko me osećanja preplave. To je razlog zbog čega mnogi roditelji reaguju previše popustljivo ili strogo, deca nemaju balans i konstantnost od strane roditelja. Idemo iz jednog ekstrema u drugi. NJima treba normalno okruženje da bi mogli da se razvijaju - rekla je Jelena jednom prilikom za medije.

(Telegraf)