Izvor:Foto: ATA images/M.M

VELJKO IGRA JELENA PEVA: Snimak postao viralan (VIDEO)

Izvor: Nportal

10.09.2024.

09:10

DRUŠTVENIM mrežama je isplivao snimak pre skoro tri decenije u kom su zajedno Jelena Karleuša, Veljko Ražnatović i Ceca.

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, dve velike balkanske dive privlače pažnju svaki put kada se pojave u javnosti zajedno.   I dan danas se gledaju njihovi stari snimci, a jedan je posebno interesantan na TikToku. 

Dve ljute suparnice je danas teško sastaviti, ali 1998. godine to je uspeo učiniti legendarni Minimaks.

Emisiju je vodio čuveni Milovan Ilić Minimaks, a pored Cece i Jelene u emisiji je bio i Željko Ražnatović Arkan kao i Veljko Ražnatović i Anastasija koja je tada imala samo 29 dana.

Najzanimljivije na video snimku je to što je mali Veljko igrao dok je Karleuša pevala: 

Jelena je sa Cecom sa kojom je duži niz godina na ratnoj nozi, gostovala u istom studiju kada su izvodile isto za Slavicu Dajanu Tripunović.

- Prvi honorar sam zaradila pevajući prateće vokale Milošu Bojaniću (smeh). To je bilo pre onih čuvenih pratećih vokala za pevačicu Dajanu. Sa Cecom sam pevala prateće vokale, stajale smo jedna pored druge u gluvoj sobi i Ceca je posle prokomentarisala (da je) šteta što sam debela i ružna, dobro pevam, nikad neću biti zvezda. Tako da se ispostavilo da ne trčiš pred rudu, nikada - kazala je Jelena jednom prilikom.