NPortal

Извор:Фото: Профимедиа/Јутјуб принтскрин/My kitchen Tanja

Додајте овај састојак у кисели купус и пуно дуже ће трајати

Извор: Нпортал

22.10.2024.

09:26

КИСЕЛИ купус није обична намирница - он представља веома важан састојак у кулинарству. Богат је витаминима, укључујући витамин Ц, А1, комплекс Б и витамин К.

Кисели купус је нискокалорична намирница, што га чини одличним избором за оне који желе да смање унос калорија или одрже телесну тежину.

Тајна његовог савршеног укуса и дуготрајности лежи у додавању рена. Ова биљка не само да убрзава процес кисељења, већ и спречава кварење, чиме се постиже складан укус.

Ова укусна намирница богата је витаминима, укључујући витамин Ц, А1, комплекс Б и витамин К, а истовремено садржи минерале попут калцијума, фосфора, калијума, магнезијума и гвожђа.

BloombergAdria

BloombergAdria.com

 

За додатну визуалну привлачност, шака кукуруза може да унесе златножуту ноту. Љубитељи пикантног укуса могу да додају љуту паприку, док ловорови листови доприносе ароматичном карактеру овог јела.

При припреми у бурету, могу да се користе врећице у којима је нарезан и посољен купус. Врећице треба да буду пробушене како би слана вода могла да циркулише. Постављањем врећица између главица купуса омогућује се оптимално коришћење простора, а на тај начин добија се и купус рибанац из истог бурета. Овај храњиви састојак неизоставан је у многим традиционалним јелима.  Loading video