Потребно је да примените ове мале трикове како би гибаница била ваздушаста.
Ставите у већ загрејану рерну
Питребно је да загрејете рерну 220 степени пре него што почнете да припремате гибаницу.
Фото: Јутјуб принтскрин / дацинаа кухиња
Изаберите квалитетније коре
Одвојите око сат времена за припрему гибанице. Потрудите се да коре буду квалитетније, јер за добар укус потребно је да буду хрскаве и ваздушасте, а половина је у квалитету сира.
Прочитајте још
Коре држите ван фрижидера и остављате изложене
Пита ће имати гуменаст укус ако коре будете држали ван фрижидера. Обавезно их покријте влажном крпом како се не би осушиле.
Радите с влажним рукама
Када радите са корама потребно је да руке буду суве, такође немојте да користите ни превише брашна.
(Трпеза)