Потребно је да примените ове мале трикове како би гибаница била ваздушаста. 

Ставите у већ загрејану рерну

Питребно је да загрејете рерну 220 степени пре него што почнете да припремате гибаницу.

Фото: Јутјуб принтскрин / дацинаа кухиња

 

Изаберите квалитетније коре

Одвојите око сат времена за припрему гибанице. Потрудите се да коре буду квалитетније, јер за добар укус потребно је да буду хрскаве и ваздушасте, а половина је у квалитету сира.

Коре држите ван фрижидера и остављате изложене

Пита ће имати гуменаст укус ако коре будете држали ван фрижидера. Обавезно их покријте влажном крпом како се не би осушиле.

Радите с влажним рукама

Када радите са корама потребно је да руке буду суве, такође немојте да користите ни превише брашна.

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: