Овим закључком обудцента потврђени су први налази истраге још у недељу увече када је закључено да на телу Јоване Марјановић нема спољних повреда. Непосредни узрок смрти жене која је на Златибору нестала 22. децембра и чије је тело нађено у недељу увече на Тић пољу знаће се после хемијско - токсиколошких анализа које ће обдуценти накнадно доставити вишем тужилаштву у Ужицу. Обудкција тела Јоване Марјановић извршена је данас по налогу вишег јавног тужилаштва у Ужицу.

Тело Јоване Марјановић после четвородневне потраге пронашла је група младића на око два километра од центра Златибора у једном потоку а поред тела били су, посведочили су ови младићи флаша од алкохолног пића и две кутије различитих лекова.

Јована Марјановић последних неколико месеци боравила је на Златибору као власница фирме која је овде изводила подизвођачке радове на изградњи мањег грађевинског објекта.

Телефон Јоване Марјановић нађен је дан после њеног нестанка близу кружног тока на Златибору а на око километар од места на коме је у недељу нађено њено беживотно тело.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".