У овој романтичној комедији глумачки партнер биће јој Џорџ Клуни . Џулија и Џорџ глуме разведени пар коју путује на Бали како би спречио своју ћерку да се уда и направи исту грешку коју су они направили пре 25 година.

Фото: Профимедиа

 

Филм се снима на неколико различитих локација и у више аустралијских градова, али Сиднеј је главна база за целу филмску екипу па је тако Џулија тамо провела и божићне празнике у друштву своје породице.

У каријери дугој више од 30 година ову дивну даму свега неколико пута видели смо у бикинију или купаћем костиму, јер је одувек акценат стављала на раскошан таленат и глуму, а не на изглед.

Носила је класичан купаћи костим у неонској нијанси ружичасте боје која је додатно нагласила њен препланули тен.

Фото: Профимедиа

 

Фотографије Џулије у костиму су право освежење - она нам показује да жена може да блиста и зрачи самопоуздањем, чак и ако није одговорила на сурове и немогуће холивудске стандарде који често траже од дама да у петој и шестој деценији изгледају као 20-годишњакиње.

Глумица је покзала дуге, витке ноге, али и лице без трунке шминке и лежерну фризуру, а изгледа лепо и апсолутно природно! Ове фотографије су изазвале бројне коментаре на друштвеним мрежама и порталима широм света, а мишљења су, као и увек, подељена.

Једном приликом је и сама изјавила да је тајна лепоте - бити срећан, као и да стално ради на томе да прихвати процес старења. "То ће се догодити, свидело се то мени или не", рекла је Робертсова о старењу.

Педесетчетворогодишња глумица по нама, изгледа савршено.

Шта ви мислите?

(Пипл магазин)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".