И смешно и симпатично!

Дејвид Бекам постао је нова тема светских медија због породичног портрета његове породице који је постао виралан — због њега самог!

Бивши фудбалер (46) поделио је Инстаграм фотографију празничне породичне фотографије са супругом Викторијом и њихово четворо деце, Бруклином, Ромеом, Крузом и најмлађом Харпер. Бекамови су заједно стајали испред своје новогодишње јелке, а овом фотографијом су пожелели својим фановима срећан Божић.


Док је Викторија блистала у зеленој тоалети, Харпер је била преслатка у својој комбинацији за девојчице, а мушкарци породице били су елегантни у оделима. 

Међутим, један детаљ свима је запао за око.

На први поглед, Дејвид и Ромео изгледају као да су исте висине, али оштром оку фанова није промакло да је Дејвид позирао на врховима прстију како би био исто висок као његов син.


Ромеови пратиоци на друштвеним мрежама такође су се насмејали, уз поруке попут: "Кад твој тата стоји на прстима како би се изједначио с тобом".

У сваком случају, Бекамови су веома симпатични, а ни Дејвид вероватно није могао ни да претпостави колико ће људима овај његов потез запасти за око!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".