Она је сада открила да у њеном дому увелико влада празнична еуфорија и да се на све начине труди да своју наследницу увесели и дарује бројним поклонима.

- Сад ћемо да бирамо нешто за Нову годину, јер ако јој све купимо одједном, није то то, хоћу да се радује периодично. Сад јој бирам нешто за њен узраст, док шетамо по продавници, ја сам одушевљена! Више се радујем играчкама, него гардероби, ципелама, торбама и накиту, ево, ако ми верујете... Кад видим лепу лутку у излогу, ја се обрадујем као мало дете", каже Тамара у емисији "Премијера".

- Код нас у кући све светли! Поготову код њене баке и деке у Паланци, код нас је мало то суптилнији, али тамо у Паланци све сија. Има она већ неколико Деда Мразова, јелки и учимо је од малена да буде еуфорична. Тако да, вероваће у Деда Мраза и доћи ће јој Деда Мраз, ево, чим ја стигнем кући, стиже и Деда Мраз", открила је она.

Фото: ATA Images

 

Тамара Ђурић признала је и како се њен супруг Никола снашао у улози оца, али и око чега се најчешће расправљају када је њихова ћерка у питању.

- Ја не смем да их оставим саме, зато што Никола користи сваки тренутак да јој да киндер јаје или палачинку, ја не могу да му објасним да то није добро за њу у тим количинама, баш сам плашљива, али Никола ме мало ослободи. Кад је видим умазану, он једе сладолед, окрене се ка Тамари, а она мусава од чоколаде! Ја кажем: 'Дао си јој сладолед', он мени каже да није, ја кажем: 'Како не, види како је мусава'", испричала је Тамара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".