Певачица Вики Миљковић и композитор Драган Ташковић Ташке дуго су у складном браку и имају четрнаестогодишњег сина Андреја, који се уместо за музички пут својих родитеља определио за спорт, тачније за тенис.

Очевим стопама није кренула ни Ташкетова ћерка из првог брака, тридесетогодишња Јелена, која живи у Немачкој, где је завршила високе школе, а прошле године се и венчала. Музика јој је, ипак, од малих ногу била блиска.

Фото: ATA Images

 

‒ Срећан сам што је моја ћерка, заједно са породицом, у немачком граду Карлсуреу, отворила етно-ресторан у коме је на менију храна са ових простора. Посебно ме радује што је баш у том ресторану изложила хармонику, на којој сам први пут засвирао ‒ испричао је једном приликом Ташке.

‒ Јелена је од детињства показивала да је музикална, свирала је хармонику и клавир, али се определила за Економски факултет. Моја и Виолетина жеља била је да заврши факултет и врло сам срећан што нас је послушала. Осим моје харомонике, један зид ресторана краси и њена прва народна ношња у којој је играла фолклор.


Лепа Јелена, која је одрасла уз мајку Гордану, често је долазила у Србију код оца, чак и када се други пут оженио. Штавише, Вики Миљковић не крије да јој је Ташкетова ћерка изузетно драга, али и да су Јелена и Андреј изузетно блиски. С обзиром на то да је сестра дупло старија од њега, нису могли заједно да се играју, али је Јелена ту кад год затреба помоћ око школе.

‒ Максимално сам укључена у школске обавезе свог сина, који похађа приватну школу, мада имам и помоћ Ташкетове ћерке Јелене, која је такође немачки ђак. Она је преко „Вајбера“ његова највећа подршка када је реч о домаћим задацима ‒ открила је Вики Миљковић.

‒ Јелена је дивна особа, пуна самопоуздања, успешна и изузетно мила и драга ‒ каже певачица, на чијем се профилу на „Инстаграму“ могу видети заједничке фотографије из провода са Ташкетовом ћерком из првог брака.

Фото: Сарић С.

 

 

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".