Наиме, познато је да певачица иза себе има два брака, са бизнисменом Тиком Сретеновићем и колегом Игором X са којим има ћерку Анастасију, а о краху њених љубави својевремено се доста писало.

Она је недавно гостовала у емисији "Поподне са Леом Киш" где су остали гости имали прилику да јој постављају питања у оквиру рубрике "Врућа столица".

Ивана Павковић упитала је да ли је емотивно испуњена.

- Немам никог, а и не треба ми нико. По први пут у животу се сјајно осећам, никада нисам била срећнија и испуњенија и пронашла сам свој мир - објаснила је певачица.

Колега Слоба Ђурковић, одлучио је да додатно загреје "врућу столицу", а њега је занимало шта је најгоре што је доживела са партнером.

- Све живо. Од тога да сам дала срце, душу новчаник, па ме за*ебао. Нећу да пљујем они најбоље знају како су се понашали, али најбитније је да сам ја пронашла себе. Ја сам научла велике лекције, молила сам се и све сам им опростила- одговорила је Мина па додала како јој је требало време да схвати због чега није успела са бившима.


- Они нису криви, ми смо то саме бирале. Очигледно сам ја била много јача од њих и они нису могли да издрже. Они те воле, а уједно те и мрзе. Толико су јадни били у неким тренуцима да сам се прво љутила и бунила, а сада бих рекла хвала ти што сам научила - јасна је била певачица која још увек није изгубила веру у љубав.

Фото: Инстаграм принтскрин/minakostic_official

 

На крају је открила и каквог мушкарца прижељкује.

- Мора да буде верник, да буде добар и да не лаже, а све остало ћемо тако. Физички изглед, шта му вреди да има мишиће ако нема памети. Моје сестре све имају мужеве, па живе катастрофа. Сви лажно живе. Ако не можете заједно, боље се разиђите - отворено је рекла Мина.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".