Водитељка Јована Јеремић јесте једна од јавних личности која је обележила 2021. годину, а сада је говорила о послу, разводу али и свему што јој је обележило годину за нама.

- Мислим да јесам обележила 2021. и да сам оправдала поверење људи који су веровали у мене. С друге стране, изненадила сам и оне који су мислили да ће одласком с једне телевизије кренути мој суноврат.

Стрес доноси и промена посла, али и развод. Јована каже да је развод свакако планирала, те се није много "истрошила" због тога.

- Већи стрес ми је било то да ћи ћу оправдати поверење на Пинку! Развод ми није био стресан јер сам ја то одавно планирала, само сам чекала моменат. Бивши супруг и ја смо још у фебруару све то знали, али смо чекали да ја кренем да радим, да будем психички стабилна.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка се не обазире на критике, а како каже, резултати све показују, али и бројке.

- То су у почетку критиковали. Али већ су се помирили с тим да им је то будућност и болна садашњост. Јована Јеремић је мерна јединица за шер.

Фото: В. Данилов

 

Дечка прижељкује у 2022. години, а за сада каже да има много удварача.

- Јесте гужва, то је тачно. Али да би неко био партнер Јоване Јеремић, мора да буде комплетна личност. Засад ми се само удварају, немам дечка. Ти фудбалери с којима ме повезују нису моји типови мушкарца. И да је човек из бизнис приче, јер сам ја бизнисмен - рекла је Јована. 

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".