Након ове њене изјаве огласила се и Јована Јеремић, која није остала дужна Савићевој.

- Па јесте се спасила. Спасила је себе и нас од њене глупости - истакла је водитељка и додала како емисија није ништа изгубила Тањиним одласком.

- Емисија је развалила са шером. То је најгледанија емисија у овој сезони "Амиџи шоуа". дакле, Тања није била особа која вуче шер. Шер смо вукли Нестор, Ивица и ја. Тања је била ту чисто да попуни простор. Самоиницијативно је отишла и видели сте како је Огњен реаговао, као да је неко потпуно небитан отишао из студија. Значи није она пресудна за емисију, зато смо и наставили као да се ништа није догодило - истакла је Јеремићева.

Фото: АТА имагес

 

Да подсетимо, синоћ је емитована емисија у којој су гости били Тања Савић, Ивица Дачић, Јована Јеремић и Бранимир Несторовић. У једном моменту певачица је, док је Јеремићева одговара на питање Огњена Амиџића устала и отишла без речи.

- Сви су ми рекли: "Тања и Јована у једној емисији - то ће да буде ватра"! - почела је Јована током емисије, на шта је Тања одговорила:

- Пусти их, Јована, нек размишљају. Сад сам упознала Јовану и баш је позитивно луцкаста, луда је. Свако ко прави журку треба да има Јовану Јеремић.

- Хвала, Тања - одговорила јој је Јеремићева, остајући нема на провокацију.

У наставку емисије, наредних двадесетак минута, сви гости су причали о разноразним темама, док је Тања ћутала све време и није се снашла да дође до речи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

Чак и када јој је постављено питање оно се односило на Јовану, тачније:

"Шта данас возе мушкарци који су некада вређали Јеремићеву?", на шта је Савићева кратко одговорила: "Шлепере". Са друге стране, водитељка није знала одговор на питање: "Која је Тањина прва песма?".

Она се све време "кисело" смешкала, "превртала очима", а у једном моменту је почела и да гледа у телефон.

- Не може посао да буде швалерација. Ја сад не алудирам на ову жену овде - рекла је у једном моменту Јована, а Тања је убрзо рекла: "Морам у ВЦ" и уз осмех ишетала из студија.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

Подсећања ради, овим поводом је пре неколико дана водитељ Огњен Амиџић изјавио: "Не знам. То је питање за њу. Емисију је напустила после пола сата снимања. Рекла ми је да се не осећа најбоље."

Са друге стране, Јована је тада поручила: "Отишла је у ВЦ и није се вратила, само је устала док сам одговарала на питање. Нисам улазила у разлоге њеног одласка. Мислим да интелектуално није могла да се носи са нама, она нема заједничке теме са нама."

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".